Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2023 13:34 - Какво следва след като са осъдени за клевета Флагман и БургасИнфо?
Автор: flagmanburgas Категория: Лични дневници   
Прочетен: 74 Коментари: 0 Гласове:
0



Касабова кара "екипът" си от писари да излезе на протест и да окаже натиск върху съдията Калин Кунчев, като се внуши че съдията защитава престъпници. Касабова даже си позволява да каже следното по време на "протеста":

"Съдията застана на страната на престъпността", което би трябвало автоматично да и се повдигне още едно обвинение за клевета и внушаване на престъпление. 
Само в град като Бургас, съдът и прокуратурата мога да оставят лице като Керанка Касабова да си прави каквото иска. 

По-явно манипулиране на обществено мнение без да се съобразява с каквото и да е, се толерира от съдът в Бургас. Значи Касабова и Флагман, могат да си пишат каквото искат за когото си искат, но след като са осъдени за клевета, Касабова вади всичките си служители и им раздава плакати за да бъде изкарана жертва. Може би всички за които е писала измислици трябва да се съберат и да протестират пред съда да си свърши работата и да и потвърди глобите и наказанията за клевети, щом това е начина за "правосъдие".

image
Даже ползва и деца, което би трябвало да е АБСОЛЮТНО забранено и прокуратурата да се самосезира. Какъв родител трябва да си, за да дадеш плакат на детето си и накараш да седи пред съда. Има ли капка морал и етика Касабова? :


image


Дори  Божидар Божков си позволи да прави внушения в своя публикация, поместена в сайта „Флагман“, че съдията има хомосексуални влечения и изпитва симпатии към Перата, което не отговаря на истината. А от своя страна граждани на Бургас, които познават добре журналиста Божидар Божков коментират, че хомосексуалността е болната му тема. А според психолози най-отявлените критици на „обратните“ са най-често прикритите  „обратни“ и това се дължи на дълбоката им омраза към самите себе си – за това, което всъщност са.

БургасИнфо започва да се съобразява с писанията си. Чувстват се застрашени, че ако продължават да пишат клевети, пак ще бъдат осъдени.

https://kasabovi.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: flagmanburgas
Категория: Лични дневници
Прочетен: 34650
Постинги: 43
Коментари: 3
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930